Rase de câini foarte rare, prezente în weekend la expoziţiile internaţionale „Dracula Dog Show” din Târgu Mureș

dog show, expozitie canina, dracula dog show Sursa foto: Facebook Dracula Dog Show

Asociaţia Chinologică Mureş şi Federaţia Chinologică Internaţională organizează la Târgu Mureş, în perioada 13-15 septembrie, o nouă ediţie a expoziţiei canine sub semnul lui “Dracula”, “Mures Dog Show” , “Dracula Dog Show” şi “Transilvania Dog Show”, la care şi-au anunţat participarea şi o serie de rase de câini foarte rare din lume, transmite Agerpres.

“Participarea de anul acesta excelează, atât ca şi număr de participanţi (peste 1000 de arbitraje/zi), cât şi ca provenienţă a competitorilor. Şi-au confirmat prezenţa concurenţi din peste 31 de ţări europene, Brazilia şi SUA. De asemenea, vizitatorii vor putea admira un număr aproximativ de 150 de rase de câini, unele foarte rare, cum ar fi Continental Bulldog, Dansk-svensk gardshund, Chesapeake Bay Retriever, Canadian Eskimo Dog, Yakutskaya Laika (…). Găzduim, sub egida Federaţiei Chinologice Internaţionale, un eveniment tematic canin sub semnul lui ‘Dracula’ constând din trei expoziţii internaţionale ‘Mures Dog Show’ , ‘Dracula Dog Show’ şi ‘Transilvania Dog Show’, precum şi dintr-un număr de trei expoziţii naţionale şi trei expoziţii de club pentru terrieri, teckeli, retrieveri şi câini de apă”, a arătat preşedintele Asociaţiei Chinologice Mureş, Lokodi Csaba Zsolt, într-un comunicat de presă.

Evenimentul chinologic din perioada 13- 15 septembrie se va desfăşura în Parcul Municipal din Târgu Mureş, iar la acesta participă arbitri renumiţi pe plan internaţional.

“Şi în acest an găzduim un corp prestigios de arbitri ‘all round’, reputaţi pe plan mondial, Portugalia, Ungaria, Lituania, Polonia, Italia, Armenia, Israel şi. evident, România. De asemenea, îi avem alături ca şi parteneri media pe proprietarii celei mai faimoase publicaţii în domeniul chinologic, ‘Our dogs’ şi ‘Birbrook Rosettes’ din Marea Britanie, care se vor ocupa de promovarea expoziţiei în plan internaţional pentru anii următori”, a precizat Lokodi.

În fiecare zi, vor avea loc festivităţi de premiere – vineri, la ora 15,00, în incinta Parcului Municipal; sâmbătă, de la ora 17,30, în incinta Cetăţii Medievale; iar duminică, de la ora 16,00, în Parcul Municipal.

“Vă aşteptăm cu drag să ne fiţi alături la acest eveniment unic în Europa şi cu rezonanţă la nivel mondial”, a mai arătat Lokodi Csaba Zsolt.

Sursa foto: Facebook Dracula Dog Show

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *