Hotelurile dezvăluie cele mai neobișnuite obiecte pierdute și găsite. Printre acestea se numără și o șopârlă de companie și un pui

hoteluri, obiecte, soparla, pui, room service Sursa foto: Pexels / Christopher Conde

Hotels.com a dezvăluit unele dintre cele mai neobișnuite obiecte (și vietăți) lăsate în urmă la hotelurile sale partenere din întreaga lume, inclusiv o șopârlă ținută ca animal de companie, transmite agenția UPI.

Raportul anual Hotel Room InnSights al site-ului, bazat pe date de la peste 400 de hoteluri din întreaga lume, a arătat că cele mai frecvente obiecte lăsate în urmă de oaspeți includ încărcătoare de telefon, rufe murdare, adaptoare de curent, machiaj și articole de toaletă.
Raportul a precizat că 10% dintre hoteluri au raportat că au găsit proteze dentare lăsate de oaspeți.

Unele dintre cele mai neobișnuite obiecte lăsate în camere includ un ceas Rolex, un alt ceas în valoare de 6 milioane de dolari, o geantă Hermes Birkin, chei și documente pentru o mașină de lux, un cauciuc de mașină, un inel de logodnă, un dinte, două mulaje complete de picioare, teancuri de bani, o șopârlă de companie și un pui.

Hotels.com a declarat că șopârla și puiul au fost reuniți în siguranță cu proprietarii lor.

Sursa: Hotels.com

Raportul a detaliat, de asemenea, unele dintre cele mai neobișnuite solicitări de room service de la hoteluri, inclusiv o cadă plină cu Evian pentru baia unui copil, un meniu personalizat pentru alergeni pentru un animal de companie, pâine prăjită arsă, un hot dog cu caviar, lapte proaspăt de capră, patru kilograme de banane și o bătaie din palme din partea unui membru al echipei „pentru a se asigura că solicitarea lor de room service a fost citită”.

Sursa foto: Pexels / Christopher Conde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *