Puterea „uimitoare a unui microcip”: O pisică pierdută acum aproape trei ani a fost găsită la 3.200 de kilometri de casă

pisica shoto Shoto (Sursa foto: Instagram / dakinhumanesociety)

O pisică care a dispărut din casa familiei sale din Texas în urmă cu aproape trei ani a fost reunită cu stăpânii săi, după ce a apărut în statul Massachusetts, la peste 3.200 de kilometri distanță, transmite agenția UPI.

Dakin Humane Society a transmis pe rețelele de socializare că „o pisică vagaboandă slăbănogă” a fost adusă recent de o persoană și că „membrii personalului au rămas neîncrezători” când microcipul său a identificat-o ca fiind Shoto, un animal de companie dat dispărut în Texas în ianuarie 2022.

Karla, stăpâna lui Shoto, a declarat că inițial a fost suspicioasă când pe telefonul ei a apărut un prefix din Massachusetts, dar a decis să răspundă și a fost șocată să afle că Shoto a fost găsit la peste 3.200 de kilometri de casă.

„Nimeni, în afară de Shoto, nu va ști vreodată cum a ajuns în Massachusetts, ce a trăit sau pe cine a întâlnit pe drum. Această aventură va rămâne pentru totdeauna secretul lui”, a scris organizația.

Karla a făcut un drum de 26 de ore până la Dakin pentru a se reîntâlni cu Shoto și a-și aduce acasă animalul iubit.

„Am fost onorați să reunim această familie după o perioadă atât de lungă de despărțire, datorită puterii uimitoare a unui microcip”, a mai transmis adăpostul.

Shoto (Sursa foto: Instagram / dakinhumanesociety)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *