VIDEO: Câine numit „Buckethead”, salvat după ce și-a prins capul într-un recipient de plastic

caine cu recipient din plastic pe cap Sursa foto: captură din video (YouTube / WCAX-TV Channel 3 News)

Un câine văzut rătăcind timp de peste o săptămână în statul american Vermont, cu un recipient de plastic în formă de găleată prins de cap, a fost salvat, relatează agenția UPI.

Renee Falconer, ofițer pentru controlul animalelor, a anunțat pe rețelele de socializare că animalul, cunoscut deja sub numele de „Buckethead” (trad. – Cap de găleată) sau „Bucky”, a fost capturat la peste o săptămână după ce a fost văzut prima dată cu recipientul pe cap în orașul Derby.

„Găleata”, despre care s-a constatat că provenea de la o hrănitoare automată pentru câini, avea o gaură în capăt care îi dădea lui Bucky o capacitate foarte limitată de a mânca și de a bea, a declarat Falconer.

Ea a spus că Bucky a fost atras într-o capcană folosind nugget-uri de pui de la McDonald’s, pe care le-a putut mânca prin gaura recipientului.

Falconer are grijă de câinele subponderal până când acesta va fi suficient de sănătos pentru a fi dat spre adopție.

„A ieșit foarte repede din modul de supraviețuire”, a declarat Falconer pentru WPTZ-TV. „Este încă puțin reticent față de unele lucruri, zgomote puternice, vehicule, mașini, genul acesta de lucruri, dar, în afară de asta, pare un câine destul de sănătos”, a explicat ea.




Citește și Puterea „uimitoare a unui microcip”: O pisică pierdută acum aproape trei ani a fost găsită la 3.200 de kilometri de casă

Sursa foto: captură din video (YouTube / WCAX-TV Channel 3 News)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *