Despre importanța microcipului: Cățea găsită la o jumătate de an după ce a fost pierdută, în Ilfov

catea reunita cu stapanul sau datorita microcipului Sursa foto: Protectia Animalelor CJ Ilfov

O cățea pierdută în urmă cu o jumătate de an a fost reunită cu familia ei datorită faptului că avea microcip, anunță, pe Facebook, Protectia Animalelor CJ Ilfov.

Animalul se refugiase în curtea unei femei. Întâlnirea dintre Ema și proprietarul ei a fost emoționantă. „Ieri a fost ziua de naștere a proprietarului. Cu siguranță i-am făcut cel mai frumos cadou. Omul a înțeles că pe viitor trebuie să fie mai atent cu ușa curții”, a transmis Protectia Animalelor CJ Ilfov.

Iată postarea completă:

„Despre importanța microcipului. Despre iubire și regăsire. Zilele trecut ne-a sunat o doamnă. Că-n grădina ei s-a aciuat o cățelușă, pe care ar vrea să o sterilizeze. Am mers și am luat-o să o sterilizăm. Medicii cu care lucram au scanat-o de microcip, ca parte din procedură. Iar ea chiar avea microcip. Și era și înregistrat în sistem, așa cum trebuie. Am luat legătura imediat cu proprietarul. Își pierduse cățelușa de jumătate de an. A venit imediat după ea, iar regăsirea a fost extrem de emoționantă. Ema o cheamă pe cățelușă, iar ieri a fost ziua de naștere a proprietarului. Cu siguranță i-am făcut cel mai frumos cadou. Omul a înțeles că pe viitor trebuie să fie mai atent cu ușa curții. A înțeles și importanța sterilizării. Și amândoi au plecat spre casă. Spre un nou început. Microcipați-vă și înregistrați-vă câinii. La noi, e complet gratuit. Dincolo de obligația legală, iată, microcipul face real diferența atunci când vorbim de astfel de cazuri. Cățelușa a fost sterilizată gratuit în cadrul proiectului nostru «Compasiune pentru companioni», realizat împreună cu partenerii noștri de la HSI in Romania. #ilfovimpreuna”

Și peste mări ți țări microcipurile duc la finaluri fericite. O pisică care a dispărut din casa familiei sale din Texas în urmă cu aproape trei ani a fost reunită cu stăpânii săi, după ce a apărut în statul Massachusetts, la peste 3.200 de kilometri distanță.

Sursa foto: Protectia Animalelor CJ Ilfov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *