Premierul britanic se ferește să comenteze declarațiile lui Trump despre câini și pisici, dar promite o fotografie cu noul motan din Downing Street

keir starmer Sursa foto: labour.org.uk

Premierul britanic, Keir Starmer, a evitat să discute afirmația lui Trump potrivit căreia câinii și pisicile oamenilor sunt mâncați de imigranți. El a promis, în schimb, să publice o fotografie a noului motan siberian din Downing Street, transmite The Independent.

Prim-ministrul a spus că noul pisoi este „grozav”, dar nu s-a întâlnit încă cu Larry, motanul șef de la Nr. 10, deoarece nu este lăsat afară. „Va fi o fotografie în timp util”, a promis el.

Starmer se îndreaptă spre Casa Albă pentru un summit bilateral cheie cu Joe Biden privind Ucraina și Orientul Mijlociu, dar călătoria sa a fost deja umbrită de consecințele dezbaterii recente dintre candidații la președinția SUA.

În cadrul dezbaterii de la începutul acestei săptămâni, fostul președinte a afirmat că migranții din Springfield, Ohio, „mănâncă câini, mănâncă pisici, mănâncă animalele de companie ale oamenilor care locuiesc acolo. Asta se întâmplă în America”.

Afirmația a fost ridiculizată pe scară largă, stârnind meme-uri și videoclipuri cu câini îngroziți pe rețelele sociale. Aceste afirmații au fost negate și de managerul orașului Springfield, Ohio, unde ar fi avut loc faptele.

Trump se arată îngrijorat de soarta animalelor de companie, deși a fost singurul președinte american care nu a avut un câine la Casa Albă.

Întrebat dacă a asistat la dezbaterea Harris/Trump, Starmer a spus: „Nu. Am văzut fragmente din ea. Nu am văzut totul.”

Dar a râs când a fost întrebat dacă este îngrijorat de siguranța „pisicilor și câinilor” din Marea Britanie, unde migranți ilegali ajung după ce au traversat Canalul Mânecii.

Sursa foto: labour.org.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *