Pompierii din Brazilia salvează un mic pui de marmosetă dintr-un incendiu forestier

Captură marmoseta Brazilia Captură TikTok ABC News

Pompierii din Brazilia au salvat un pui de marmosetă prins în zona în care incendiile forestiere au izbucnit în Parcul Național Pau Furado, potrivit site-ului paradepets.com, care citează ABC News.

Pe 13 septembrie 2024, ABC News a distribuit un videoclip cu un mic pui de Marmoset în mâinile unuia dintre pompierii care a salvat această maimuță dulce.

@abcnews Firefighters in Brazil rescued a baby marmoset from a forest fire in Pau Furado State Park, cradling it and giving it water out of a bottle cap. The monkey was taken to a veterinary hospital for treatment, officials said. #marmoset #animals #brazil #news ♬ original sound – ABC News

În clip, un pompier ține cu grijă maimuța și o ajută să-și revină, potrivit sursei citate. Puiul a primit apă pe care pompierii au pus-o într-un capac mic de sticlă și au ajutat-o ​​să se ridice în timp ce marmoseta a luat câteva înghițituri.

„Pompierii din Brazilia au salvat un pui de marmosetă dintr-un incendiu de pădure în parcul național Pau Furado, l-au legănat și i-au dat apă dintr-un capac de sticlă”, se arată în subtitrarea videoclipului. „Maimuța a fost dusă la un spital veterinar pentru tratament, au spus oficialii”.

Captură TikTok ABC News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *