O poveste de Hollywood. „Emily in Paris” și Redford, cățelul ei adoptat

lily collins si cainele ei redford Sursa foto: Instagram / lilyjcollins (colaj Pets&Cats)

Lily Collins, protagonista mult iubitei serii „Emily in Paris”, s-a îndrăgostit iremediabil de un simpatic terrier-pug dintr-un centru de salvare a animalelor din Los Angeles. Botezat Redford, acesta a fost adoptat de frumoasa actriță în 2019, iar de atunci sunt nedespărțiți.

Popularitatea lui Lily s-a transmis rapid și către companionul ei, acesta reușind să strângă peste 70.000 de urmăritori pe rețelele sociale.

În descrierea lui, Redford este prezentat drept un cățel deosebit, rezultatul încrucișării mai multor rase, de care întreaga familie s-a atașat imediat la centrul Love Leo Rescue din Los Angeles, California.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Lily și Redford merg peste tot împreună, dovada fiind nenumăratele poze pe care actrița le postează online. Acesta a însoțit-o inclusiv la filmările faimosului serial din capitala Franței. Într-una dintre postări, se vede cum cățelul este răsfățat la o plimbare prin centrul Parisului într-un ataș de bicicletă.

Adopția este una dintre temele promovate de tot mai multe celebrități internaționale. După ce numeroși specialiști au încurajat fenomenul, multe vedete, inclusiv de la Hollywood, au dat un exemplu propriu, adoptându-și companionii patrupezi. Mickey Rourke, Jean-Claude Van Damme sau Michelle Rodriguez sunt numai câteva exemple.

Sursa foto: Instagram / lilyjcollins (colaj Pets&Cats)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *