VIDEO: Ce face o pisică care nu știe să miaune pentru a obține atenția stăpânului

o pisica isi atentioneaza stapanul ca vrea atentie Sursa foto: captură din video (TikTok / sanvicenteblvd)

O pisică pe nume Spaghetti, care nu poate să miaune, a inventat un mod special de a cere atenția stăpânului său, relatează Miami Herald.

Într-un videoclip distribuit pe TikTok de @sanvicenteblvd, pisica portocalie poate fi văzută cum își caută stăpânul, stând pe cele două picioare din spate, în timp ce își folosește una dintre lăbuțe pentru a-și echilibra greutatea pe fotoliu, iar cealaltă pentru a-l mângâia pe spate. „Spaghetti nu știe să miaune, așa că face asta pentru a ne atrage atenția”, explică textul afișat pe clip.

@sanvicenteblvd turning this into a daily series. 09/11/24 #fyp #cat ♬ Bed Chem – Sabrina Carpenter

În timp ce unele pisici comunică cu stăpânii lor prin vocalize, altele preferă să o facă în moduri diferite, mângâindu-i pe spate, de exemplu, sau frecându-și fața de ei, iar acest lucru este normal.

Unele pisici sunt mai tăcute decât altele din cauza personalității lor individuale, însă lipsa vocalizării poate avea și alte motive. Potrivit VetExplainsPets, acest comportament ar putea fi cauzat de rasa lor. Unele rase, în special cele precum Russian Blue și Maine Coon, sunt cunoscute pentru faptul că sunt mai puțin vocale decât altele.

Sursa foto: captură din video (TikTok / sanvicenteblvd)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *