VIDEO: Ursul „de companie” al unui milionar arab distruge ușa unui Lamborghini Huracan Performante

milionar cu animale de companie exotice Sursa foto: Instagram / humaidalbuqaish

Humaid Abdullah Albuqaish, un milionar din Emiratele Arabe Unite care deține mai multe animale exotice ca animale de companie, a publicat pe o rețea de socializare un clip video cu un urs care desprinde ușa unui Lamborghini Huracan Performante, relatează One Green Planet.

Deși Albuqaish a râs de incident, incidentul ridică probleme etice serioase cu privire la deținerea de animale exotice și concepțiile greșite legate de afișarea bogăției, potrivit criticilor.

„În lumea simbolurilor statutului înalt, mașinile exotice și animalele apar adesea împreună ca indicatori ai bogăției și opulenței”, notează One Green Planet.

Contul de Instagram al lui Albuqaish exemplifică această tendință, afișând o colecție de animale exotice, inclusiv cimpanzei, tigri și gheparzi.

„Animalele sălbatice au nevoi complexe de mediu, dietă și socializare pe care nu le putem replica în mod adecvat într-o casă sau într-un mediu domestic. Deținerea lor poate duce la suferință fizică și psihologică, atât pentru animalul respectiv, cât și pentru oameni. În plus, animalele sălbatice pot reprezenta un pericol pentru siguranța proprietarilor și a comunităților din jur”, a declarat Adam M. Roberts, fost director executiv al organizației Born Free USA.

Un Lamborghini Huracan Performante are un preț de pornire situat în jurul sumei de 275.000 de dolari. Albuqaish are o colecție de mașini scumpe, care include modele Rolls-Royce și Maybach.

Sursa foto: Instagram / humaidalbuqaish

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *