Top 3 cele mai vândute hrănitoare automate de pisici și câini mici de pe Amazon

hranitor automat de pisici alaturi de o pisica Sursa foto: Amazon.com

Hrănitoarele automate pentru pisici și câini oferă mai multe beneficii, sporind atât bunăstarea animalelor de companie, cât și confortul proprietarilor acestora. Aceste dispozitive permit programarea de porții regulate și controlate, ajutând la prevenirea supraalimentării sau a subalimentării. Acest lucru este util în special pentru pisicile predispuse să consume prea multă mâncare dintr-o dată. În plus, acestea promovează o rutină sănătoasă de hrănire, reducând stresul legat de orele inconsecvente de masă.

Pentru proprietarii ocupați, hrănitoarele automate reprezintă o soluție fiabilă, asigurând hrănirea animalelor de companie la orele programate, chiar și atunci când proprietarul este absent. Oferind porții precise, aceste dispozitive ajută, de asemenea, la prevenirea risipei de alimente și la reducerea riscului de probleme digestive sau obezitate. Unele modele dispun de compartimente securizate pentru a păstra mâncarea proaspătă, protejând-o de dăunători sau de deteriorare.

Vă prezentăm mai jos top trei cele mai vândute astfel de dispozitive de pe Amazon:

1. VOLUAS Automatic Cat Feeder38,40 dolari (la momentul redactării articolului)

Dispozitivul poate fi folosit pentru câini și pisici. Acest hrănitor programabil pentru animale de companie vă permite să setați 1-4 mese pe zi cu porții personalizabile, chiar și în timpul întreruperilor de curent, deoarece poate funcționa pe bază de cablu sau cu o baterie. Aparatul include o funcție de înregistrare vocală pentru a transmite mesaje animalului. Dispozitivul poate fi setat prin intermediul ecranului LCD, iar piesele detașabile pot fi curățate. Cu o capacitate de stocare a hranei de 4 litri, aparatul poate hrăni animalele de companie timp de mai multe zile.

2. PitPet Smart Automatic Cat Feeder37 de dolari

Hrănitorul reține până la 6 litri de hrană. Potrivit producătorului, capacitatea este suficientă pentru până la 35 de zile pentru o pisică și 20 de zile pentru un câine mic. Utilizatorii pot seta până la 9 porții pe zi. Aparatul păstrează hrana proaspătă și include un buton manual pentru gustări suplimentare. Configurarea se face printr-un ecran LCD. Și acest model permite transmiterea unui mesaj înregistrat de 10 secunde. Alimentarea dublă (priză sau baterie) asigură hrănirea în timpul întreruperilor de curent.

3. PETLIBRO Automatic Cat Feeder60 de dolari

Acest hrănitor automat pentru animale permite programarea a până la șase mese zilnice, cu porții personalizabile. Are un afișaj cu LED și un buton de hrănire manuală pentru gustări suplimentare. Pentru a menține prospețimea hranei, alimentatorul utilizează un capac securizat cu blocare prin răsucire și o bandă de etanșare. Utilizatorii pot înregistra un apel personalizat de 10 secunde pentru a fi redat de până la cinci ori. Detectarea infraroșie încorporată oprește alimentatorul dacă este detectat un obstacol.

Citește și: Top 5 cele mai bune aspiratoare robot pentru păr de animale de companie, potrivit organizației Consumer Reports

Sursa foto: Amazon.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *