Pisicile și câinii bătrâni pot fi ajutați prin folosirea rampelor speciale

un caine batran foloseste o rampa pentru a urca pe canapea Sursa foto: Amazon.com

Când îmbătrânesc sau atunci când sunt bolnave, animalele de companie precum câinii și pisicile au dificultăți în a urca pe canapea, în pat sau, în cazul felinelor, pe ansamblul special. În comerț sunt disponibile, din fericire, rampe speciale care îi ajută pe blănoși să ajungă în locurile lor preferate aflate la înălțime.

Un astfel de model, pentru câini și pisici, este o rampă acoperită cu material textil, care ajută animalele de companie să urce pe canapele și în paturi. Produsul este disponibil în mai multe versiuni în magazinele online. Pe Amazon poate fi comandată o astfel de rampă la prețul de aproximativ 30 de dolari.

Sursa foto: Amazon.com

La eMAG este disponibilă una similară la prețul de 219 lei.

Sursa foto: eMAG

Pentru pisici sunt disponibile produse precum SmartyKat Carpet Angle Scratch Ramp, care permite atât urcarea în locuri mai înalte, cât și ascuțirea unghiilor. Aceasta costă 17 dolari pe Amazon.

Sursa foto: Amazon

Există și variante la care unghiul de înclinare poate fi ajustat. eMAG oferă un model pentru câini și pisici la prețul de 449 de lei.

Sursa foto: eMAG

Pot fi comandate inclusiv modele speciale pentru câini, destinate urcării în portbagajul mașinii. Acestea sunt pliabile, dar au prețuri destul de „piperate”. Un model cu rating bun costă peste 400 de lei.

Sursa foto: eMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *