VIDEO: Momentul sfâșietor în care o pisică își dă seama că „fratele” ei câine a murit

Ioan Radu 21 septembrie 0 comentarii 2279 vizualizări
o pisica si fratele ei caine Sursa foto: captură din video (TikTok / breeseff)

Bree W. din Brainerd, Minnesota, a partajat recent un moment sfâșietor petrecut după pierderea câinelui ei, Barney, care i-a fost companion timp de 12 ani. Barney, un câine jucăuș și loial, i-a fost alături lui Bree în timpul facultății și nu numai. A fost un membru apreciat al familiei, bucurându-se de activități precum înotul și mersul la plajă, transmite Miami Herald.

De asemenea, Barney a legat o relație strânsă cu o pisică salvată, pe nume ‘Stache, pe care Bree a adoptat-o în 2019. Cele două animale de companie au devenit inseparabile, adesea se îmbrățișau și chiar jucau fetch împreună, ‘Stache învățând de la „fratele său mai mare”.

Sănătatea lui Barney a avut de suferit după ce a fost diagnosticat cu cancer osos. În ciuda tratamentelor, starea lui s-a înrăutățit, iar Bree a luat decizia dificilă de a-l lăsa să plece. Pe 6 septembrie, Barney a fost „adormit” pașnic, cu Bree alături de el până la sfârșit.

Lui ‘Stache i-a luat ceva timp să înțeleagă că Barney nu mai era. Bree a distribuit un videoclip emoționant cu ‘Stache stând pe patul lui Barney, parcă plângând absența lui. Când Bree a adus acasă cenușa lui Barney, ‘Stache a adulmecat-o și s-a frecat de urnă, dând semne că îi era dor de prietenul său.

@breeseff #petloss #rainbowbridge #petgrief ♬ original sound – michael

Sursa foto: captură din video (TikTok / breeseff)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *