Laura Loomer, o activistă conservatoare americană, a mâncat hrană de câini pentru a promova un producător de mâncare de animale pro-Trump

laura loomer pe coperta cartii sale Sursa foto: Amazon.com

Activista conservatoare americană Laura Loomer a provocat recent agitație online după ce a promovat o marcă de hrană pentru câini despre care a afirmat că este „uimitoare”. Produsul, un supliment pe bază de organe de bizon, a fost prezentat ca fiind „100% de calitate umană” și provenind din bizoni canadieni „protejați”, transmite publicația The Inquisitr. Producătorul de hrană pentru animale de companie Pawsitive este un susținător al fostului președinte Donald Trump și al mișcării sale MAGA (Make America Great Again).

Demersul ei a devenit rapid viral pe platforma X, provocând un val de comentarii, atât pline de umor, cât și critice. „Scârbos”, a scris consultantul conservator Roger Stone. „Acesta este un topper de mâncare pentru câini foarte sănătos pentru cățeii tăi Roger! Data viitoare când te văd îți voi da niște Pawsitive”, i-a răspuns ea.

Unii utilizatori de X și-au exprimat îngrijorarea cu privire la sănătatea mintală a lui Loomer, sugerându-i să caute ajutor profesional. Alții au pus sub semnul întrebării valoarea nutritivă și siguranța produsului. De asemenea, unii au subliniat asocierea mărcii cu alte produse controversate și cu persoane care promovează propaganda anti-vaccin și hipermasculinitatea.

Dincolo de controversa legată de mâncarea pentru câini, Loomer a fost criticată pentru răspândirea de informații eronate despre legile privind armele și imigrația. Potrivit Media Matters, ea a afirmat în mod fals că Biroul pentru Alcool, Tutun, Arme de Foc și Explozivi (ATF) permite imigranților fără documente să achiziționeze arme de foc.

Această afirmație a fost dezmințită de ATF, care a precizat că numai imigranții legali pot achiziționa arme.

Sursa foto: Amazon.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *