VIDEO: Poliția din Constanța a demarat o anchetă după ce un bărbat a fost filmat cu un câine legat de autoturismul pe care îl conducea

caine legat de masina la navodari Sursa foto: captură din video

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a anunțat că a demarat o anchetă după ce în spațiul public au apărut imagini cu o persoană care a legat un câine de un autoturism și a circulat astfel pe o stradă din orașul Năvodari.

„La data de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari s-au sesizat din oficiu, cu privire la imaginile care au apărut în spațiul public, referitoare la un câine legat de un vehicul, care circula pe drumurile publice. În urma verificărilor, polițiștii au identificat conducătorul auto, fiind vorba despre un bărbat de 57 de ani, ulterior fiind condus la sediul Poliției Orașului Năvodari”, a transmis IPJ Constanța.

În continuare, au fost sesizați polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu – Compartimentul Protecția Animalelor care. După examinarea stării de sănătate a animalului urmează a fi luate măsurile legale care se impun, potrivit sursei citate.

Sursa foto: captură din video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *