Petgadget-ul zilei: O mașină de tuns cu aspirare pentru animale de companie poate aduce economii mari pentru proprietari / George Clooney folosește un dispozitiv similar

George Mănescu 26 septembrie 0 comentarii 1122 vizualizări
masina tuns EvoSmart PG100 AirRobo

Animalele de companie cu păr lung trebuie tunse în mod regulat pentru a evita disconfortul termic și încâlcirea părului. Această operațiune nu este ieftină. Pe piață există, însă, dispozitive pentru tunsul animalelor, iar unul atrage atenția, deoarece nu face mizerie și este ușor de folosit.

EvoSmart PG100 AirRobo, un aspirator cu mașină de tuns, are rating maxim în cel mai mare magazin online din România, obținut de la 17 clienți. Mai mult, dispozitivul a fost inclus în secțiunea „Top favorite”.

Aparatul poate fi folosit pentru câini, pisici sau… covoare și alte materiale textile. Sunt disponibile șase mărimi pentru tuns, patru perii și trei trepte de viteză.

„Kitul nostru de toaletaj pentru animale de companie se laudă cu o putere impresionantă de aspirație de până la 12.000 Pa, permițându-i să colecteze eficient 99% din părul de animale în recipientul său de aspirare. Acest lucru nu doar că reduce dezordinea, ci și ajută la menținerea curățeniei în casa dumneavoastră”, susține producătorul.

Rezervorul pentru praf are o capacitate de 2 litri, iar furtunul este detașabil și are o lungime de 1,5 m. Produsul costă 600 de lei. Prin comparație, prețurile pentru tunsul câinilor încep de la 150 de lei pentru animalele mici și pot depăși 500 de lei pentru rasele mari.

Actorul George Clooney folosea un dispozitiv similar

Astfel de dispozitive există și pentru oameni. În urmă cu câțiva ani, George Clooney anunța că se tunde singur, „de vreo 25 de ani”, cu un dispozitiv atașat la un aspirator, numit Flowbee. În timpul unei apariții la emisiunea „Jimmy Kimmel Live”, gazda show-ului i-a adus lui Clooney un aparat Flowbee, iar actorul a trecut imediat la treabă.

Sursa foto: captură din video

„Pornești aspiratorul, apeși butonul și începi să plimbi aparatul pe păr”, a demonstrat Clooney, tunzându-se de la tâmple către ceafă.

Sursa foto: Flowbee

Citește și: De ce un mop cu aburi nu ar trebui să lipsească din casele proprietarilor de animale de companie

Urmărește mai jos producțiile video ale PetsCats.ro:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *