Petgadget-ul zilei: Sticla portabilă de apă pentru câini și pisici 2 în 1, cu filtru și bol de mâncare incorporat

sticla de hrana si apa pentru animale de companie Sursa foto: eMAG

Un produs popular pentru animalele de companie, disponibil în magazinele online din România, este sticla portabilă de apă pentru câini și pisici, 2 în 1, cu filtru și bol de mâncare incorporat. Dispozitivul, marca Fish & Paws, are o capacitate de 300 ml.

Produsul are un rating perfect de 5/5, obținut de la 14 utilizatori în cel mai mare magazin online din România, eMAG. Dispozitivul poate fi achiziționat la prețul de 48,50 lei. În magazinul fishandpaws.ro, sticla costă 65 de lei.

Sursa foto: fishandpaws.ro

Sticla portabilă 2 în 1 pentru apă și mâncare este potrivită pentru proprietarii de animale de companie care călătoresc frecvent sau care doresc o modalitate convenabilă de a-și hidrata și hrăni animalele în timpul ieșirilor. Sticla poate stoca 300 ml de apă și 100 g de hrană într-un singur recipient. Mai mult, este echipată cu un filtru de carbon activ înlocuibil, ceea ce înseamnă că poate fi reumplută din surse publice, precum cișmele.

Citește și: O mașină de tuns cu aspirare pentru animale de companie poate aduce economii mari pentru proprietari / George Clooney folosește un dispozitiv similar

Urmărește mai jos producțiile video ale PetsCats.ro:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *