Un băiat de 6 ani a început propria afacere de curățat excremente de câine pentru a plăti adopția unei pisici

Redacția 30 septembrie 2 comentarii 7995 vizualizări
luca Sursa foto: captură din video

Un băiețel din statul american Rhode Island, pasionat de animale, și-a transformat dragostea pentru toate ființele cu patru picioare într-o afacere care l-a ajutat să câștige suficienți bani pentru a adopta o pisicuță, transmite New York Post.

Luca Aprin, în vârstă de 6 ani, din Warwick, a adus acasă pisica Pebble, folosindu-se de încasările obținute din afacerea sa de colectare a excrementelor de câine, pe care a numit-o „Poopa Scoopa Luca”.

Poate că nu este cea mai fascinantă slujbă din lume, dar Luca înțelege cu siguranță valoarea serviciului pe care îl oferă. „Oamenilor nu le place să strângă rahatul de câine”, a declarat băiatul pentru WJAR. „Nu mă deranjează asta. Nu mă deranjează deloc.”

Pentru prețul rezonabil de 15 dolari – „sau 20 de dolari pentru mai mulți câini”, notează el – Luca curăță curțile locale de excremente de câine.

„Este distractiv. Îmi place să curăț. Este unul dintre lucrurile mele preferate”, a declarat elevul de clasa întâi.

Luca a început voluntariatul la adăpostul local de animale unde lucrează mama sa, Robyn Bouchard. Împreună, echipa formată din mamă și fiu a adoptat sau a găsit cămine pentru 98 de animale salvate.

„El este prima persoană care intră în clădire și începe imediat să împăturească rufe. Va mătura și va da cu mopul pe jos, le va spune tuturor: «Îmi iubesc slujba, îmi place să vin la serviciu în fiecare zi».”

În timp ce lucra la adăpost, Luca a întâlnit-o pe Pebble și s-a îndrăgostit de ea, însă, având în vedere că era voluntar neremunerat, nu își putea permite să plătească taxele de adopție sau să acopere cheltuielile legate de deținerea unui animal de companie.

„M-a întrebat: «Ce pot face pentru a strânge bani și cum pot strânge bani pentru a adopta această pisicuță?» Pentru că simțea că nu poate trăi fără ea”, a declarat Bouchard.

Tânărul întreprinzător nu a pierdut timpul și a pus la cale un plan pentru a strânge banii necesari, iar „Poopa Scoopa Luca” s-a născut.

După câteva săptămâni de muncă asiduă, Luca a avut suficienți bani pentru a-și aduce noua cea mai bună prietenă acasă cu el.

Bouchard a declarat pentru postul de televiziune că Luca este deja în căutarea altor modalități de a câștiga bani, astfel încât să poată ajuta la salvarea și mai multor animale.

Urmărește mai jos producțiile video ale PetsCats.ro:

Sursa foto: captură din video

Comentarii

  1. nu inteleg… in sua pisicile se adopta pe bani? ideea de adoptie implica gratuitate. probabil ca baiatul voia sa cumpere o pisica?

    • Adoptia se plateste in SUA, ca si in Canada. Altfel cum crezi ca se finanteaza adaposturile pentru animale? Adaposturile strang bani din donatii si adoptii. Cel care adopta plateste, de obicei, o suma care acopera macar o parte din cheltuielile facute de adapost cu respectivul animalut. Plus ca exista legi care te obliga sa asiguri conditii decente animalutlui, nu ai voie sa le tii in suferinta sau lipsuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *