Actorul Chuck Norris intră pe piața hranei pentru câini cu marca Lone Wolf Ranch Pets

un caine alaturi de o punga de hrana pentru caini Sursa foto: Lone Wolf Ranch Pets

Actorul Chuck Norris și soția sa, Gena Norris, au lansat marca lor premium de hrană pentru câini, Lone Wolf Ranch Pets. Specializat în formule uscate la aer, bogate în nutrienți, brandul își propune să promoveze sănătatea și longevitatea canină, transmite Pet Food Processing.

Chuck Norris, cunoscut pentru rolurile sale din filmele de acțiune și expertiza în arte marțiale, și Gena au fost mult timp proprietari devotați de câini, în special de golden retrieveri. În ciuda îngrijirii excepționale, animalele lor de companie se confruntau totuși cu probleme de sănătate comune, inclusiv o durată de viață redusă. Acest lucru a inspirat cuplul, potrivit unui comunicat, să investească în dezvoltarea unei diete bogate în nutrienți care să imite consumul natural, sălbatic, al câinilor.

Succesul cuplului în ceea ce privește îmbunătățirea stării de sănătate a câinilor lor a dus la crearea Lone Wolf Ranch Pets, numită după casa lor din Texas. Formulele uscate la aer ale mărcii păstrează nutrienții esențiali, spre deosebire de hrana tradițională pentru câini, care poate pierde vitaminele A, E și B din cauza gătitului la temperaturi înalte.

Oferta inițială de produse a Lone Wolf Ranch Pets include hrană, recompense uscate la aer și un supliment pentru articulații. Formula Power Foods Complete este un amestec bogat în proteine, care conține carne de vită crescută la ranch, organe, legume și ingrediente funcționale, susținând digestia, sănătatea musculară și o blană strălucitoare. Power Foods Treats, fabricat din inimă de vită și plasmă bovină, se concentrează pe promovarea sănătății musculare. În cele din urmă, suplimentul Power Motion, care conține Omega-3, glucozamină și colagen marin, este conceput pentru a susține mobilitatea articulațiilor și a ameliora disconfortul.

Produsele nu conțin conservanți artificiali și sunt acum disponibile prin intermediul platformei de comerț electronic a mărcii.

Urmărește mai jos producțiile video ale PetsCats.ro:

Sursa foto: Lone Wolf Ranch Pets

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *