Petgadget-ul zilei: Cușcă de câine premium, izolată termic, cu acoperiș detașabil și ușă flexibilă

Redacția 3 octombrie 0 comentarii 1351 vizualizări
cusca de caine cu acoperis detasabil Sursa foto: Custicaini.ro

O cușcă pentru câini realizată din materiale de calitate este disponibilă, la prețul de 757 dde lei, pe site-ul Custicaini.ro.

Construit din lemn natural, adăpostul are pereții, podeaua și acoperișul izolate cu polistiren. Interiorul este căptușit cu panouri OSB pentru protecție suplimentară. Căsuța este ridicată de la sol pentru a preveni acumularea de umiditate și a menține uscăciunea. La asamblarea sa nu se folosesc cuie, ci șuruburile furnizate în pachet.

Exteriorul este acoperit cu lac ecologic, pe bază de apă, rezistent la intemperii și protejat împotriva razelor UV.

Acoperișul este acoperit cu șindrilă bituminoasă Tegola, armată cu fibră de sticlă, și este detașabil pentru o curățare ușoară a interiorului. De asemenea, cușca pentru câini are o ușă din PVC, care rămâne flexibilă la temperaturi scăzute.

Cel mai ieftin model, „Standard Small”, măsoară 51 x 36 x 35 cm la interior și 67 x 58 x 42 cm la exterior, cu o ușă de 16 x 20 cm. Cântărind 18 kg, cușca este livrată preasamblată, cu acoperișul detașabil ambalat separat.

Ca alternative, am găsit la Dedeman o cușcă din lemn natural Laur, la prețul redus de 319 lei. Acest model nu are, însă, ușă și nici nu este lăcuit sau vopsit. Totodată, nici acoperișul nu are protecție, care trebuie adăugată ulterior.

Sursa foto: Dedeman

Cu dimensiuni similare, este disponibilă pe platforma eMAG cușca Timbela, la prețul de 614 lei. Nici acest model nu este lăcuit sau vopsit și nu are, de asemenea, ușă.

Sursa foto: eMAG

Urmărește mai jos producțiile video ale PetsCats.ro:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *