Un gigant din sectorul alimentar, care deține branduri de hrană pentru animale, oferă 135.000 de dolari pentru a acoperi costurile adopțiilor de câini și pisici în SUA

pisica la adapost Sursa foto: ecreative2017 | Dreamstime.com

Într-o mișcare menită să susțină adopția animalelor, Mars, un gigant din sectorul alimentar și deținător al unor branduri de hrană pentru animale precum Royal Canin, Pedigree sau Whiskas, a anunțat că va oferi 100.000 de dolari pentru a acoperi costurile de adopție ale câinilor și pisicilor în SUA, potrivit Parade Pets.

De inițiativă vor beneficia 18 adăposturi din 14 orașe din SUA. În plus, Fundația Pedigree va contribui cu încă 35.000 de dolari pentru adopțiile de câini.

Compania organizează cel de-al 16-lea weekend anual de adopție a animalelor de companie Mars, care se va desfășura pentru prima dată la nivel mondial. Inițiativa își propune să pună în legătură cămine iubitoare cu animale din adăposturi din SUA, Canada, Anglia și alte câteva țări.

Pe lângă sprijinul financiar, Mars va oferi, de asemenea, animalelor de companie nou adoptate kituri de bun venit care conțin hrană, gustări, cupoane pentru asistență veterinară și jucării.

Urmărește mai jos producțiile video ale PetsCats.ro:

Sursa foto: ecreative2017 | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *