Campania românească de promovare a adopțiilor de animale „Umple golul din viața ta”, exportată în Spania

uta Sursa foto: Instagram / UTA Arad

De Ziua Mondială a Animalelor, fotbaliștii de la Espanyol Barcelona au dat o lecție de umanitate și empatie, intrând pe teren, înaintea meciului cu Mallorca, câștigat cu 2-1, alături de câini care pot fi adoptați, potrivit unei postări a clubului pe TikTok.

Acțiunea emoționantă a avut scopul de a sensibiliza publicul cu privire la importanța adopției animalelor.

@rcdespanyol Por primera vez en Primera @LALIGA, nuestros jugadores saltan al campo con 11 perritos y perritas para encontrarles un hogar. 🤍💙🐶 #adoptanocompres #adopta #perros #dogsoftiktok ♬ Epic Music(863502) – Draganov89

În România, campania „Umple golul din viața ta”, inițiată de Direcția de Protecție a Animalelor a Consiliului Județean Ilfov și realizată în parteneriat cu Liga Profesionistă de Fotbal, funcționează deja de mai mulți ani și a dat rezultate. În ultima etapă din Superligă, fotbaliștii de la UTA Arad au ieșit pe teren cu căței care pot fi adoptați.

Fotbaliștii de la Espanyol susțin că mesajul lor este clar: adopția animalelor de companie este o alegere minunată și responsabilă, iar fiecare câine merită o șansă la o viață fericită într-un cămin iubitor.

Urmărește mai jos producțiile video ale PetsCats.ro:

Sursa foto: Instagram / UTA Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *