Incident grav în Prahova: Trei persoane au fost atacate de un câine scăpat din curte

caine rau Sursa foto: Pixabay / Alexas_Fotos

Un câine agresiv, de talie mare, a scăpat din curtea proprietarului și a pătruns pe teritoriul unei balastiere din localitatea prahoveană Moara Nouă, unde a atacat trei bărbați. Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, echipajul a fost alertat printr-un apel la 112 și a intervenit de urgență, relatează Observatorul Prahovean.

Doi dintre bărbații atacați au suferit răni grave și au fost transportați la Spitalul Movila din Ploiești pentru îngrijiri medicale. Al treilea bărbat a scăpat nevătămat, însă telefonul său mobil a fost distrus în timpul incidentului, după ce câinele l-a mușcat.

Având în vedere agresivitatea animalului și suspiciunea de turbare, autoritățile au anunțat Direcția Sanitar-Veterinară Prahova pentru a lua măsurile necesare. Proprietarul câinelui a fost identificat și i s-a întocmit un proces-verbal pentru neglijență, conform OUG 55/2002, care prevede obligația proprietarilor de a preveni atacurile câinilor asupra persoanelor. De asemenea, a fost deschis un dosar penal pentru distrugere.

Cazul a fost preluat de anchetatori.

Urmărește mai jos producțiile video ale PetsCats.ro:

Sursa foto: Pixabay / Alexas_Fotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *