Viralul zilei: Un câine e tuns după un personaj din “Star Wars”, însă nu pare mulțumit de noul look (VIDEO)

sursa foto: Instagram sursa foto: Instagram

Videoclipurile amuzante cu și despre animale stârnesc hohote de râs pe rețelele sociale. Nu de puține ori, internauții au distribuit masiv imagini și filmări cu pisici sau patrupezi care fac năzbâtii ori primesc o tunsoare ciudată. La fel s-a întâmplat cu un câine care arată ca un personaj celebru din filmul “Războiul Stelelor”.

Câinele tuns în stil “Star Wars”

În mediul online, un clip video a captat atenția internauților: un câine care a fost tuns să semene cu un personaj iconic din seria “Star Wars”. Deși gestul hairstylist-ului a creat un moment amuzant și adorabil pe rețelele sociale, reacția câinelui a fost cu totul alta. Imaginile au devenit rapid virale pe internet, stârnind multe râsete.

Câinele din clipul de mai jos a fost supus unei transformări impresionante în salonul de grooming, iar hairstylistul a decis să-l tundă după faimosul Chewbacca din filmul “Războiul Stelelor”. Ulterior, animalul a fost prezentat pe internet, însă expresia sa dezamăgită i-a impresionat pe mulți. În loc să se bucure de noul său look, cățelului pare că nu îi place deloc tunsoarea în stil “Star Wars”.

După ce videoclipul a apărut pe platformele sociale, utilizatorii nu au întârziat să își arate reacțiile în privința câinelui morocănos. Comentariile au variat de la amuzament la inimi pentru patruped, mulți fiind surprinși de cât de serios stă în fața camerei de filmat.

Ceea ce a început ca o simplă sesiune de grooming s-a transformat într-o adevărată capodoperă a umorului online. Clipul a acumulat multe vizualizări și distribuiri, iar fiecare vizionare a adus un zâmbet pe fețele celor care au observat expresia facială nefericită a câinelui.

Mai jos puteți vedea câinele tuns în stil “Star Wars”:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paw Posing (@paw.posing)

Urmărește mai jos producțiile video ale PetsCats.ro:

sursa foto: Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *