Cursurile care îi învață pe proprietarii de animale de companie să gătească pentru prietenii lor cu blană, tot mai populare în Coreea de Sud / Există programe speciale pentru cei care doresc să urmeze o carieră în domeniu

un caine sta pe un scaun la masa, in bucatarie Sursa foto: Rebecca Nelson / ImageSource / Profimedia

În Coreea de Sud, proprietarii de animale de companie se înscriu din ce în ce mai des la cursuri care îi învață cum să gătească pentru animalele lor de companie, cu scopul de a se asigura că mesele acestora sunt sigure, gustoase și sănătoase, relatează Petfood Industry.

În timp ce tutorialele de pe YouTube oferă îndrumări de bază, programele formale de gătit câștigă popularitate, cu sesiuni care variază de la demonstrații scurte la cursuri în care se oferă diplome. Aceste programe răspund cererii tot mai mari a iubitorilor de animale de companie pentru opțiuni alimentare mai personalizate și mai nutritive pentru animalele lor.

O instituție notabilă, Korea Pet Food Education Development Institute, se concentrează exclusiv pe formarea persoanelor pentru a deveni experți în prepararea hranei pentru animale. Cursurile lor, cum ar fi programele Pet Food Master și Pet Patisserie Master, sunt concepute pentru cei care urmăresc o carieră sau un hobby în domeniul hranei pentru animale. Aceste cursuri, al căror preț este de aproximativ 1.500 de dolari, includ examene scrise și practice, participanții trebuind să cerceteze și să dezvolte alimente pentru animale de companie și să transmită cunoștințele lor viitorilor aspiranți.

Organizațiile municipale profită, de asemenea, de această tendință. Biroul Yuseong-gu a oferit recent cursuri de gătit pentru animale de companie, populare în special în rândul femeilor între 30 și 40 de ani. Aceste ateliere de o zi îi învață pe participanți cum să facă versiuni adaptate animalelor de companie ale bunătăților pentru oameni, cum ar fi prăjiturile și bilele de orez.

De asemenea, sunt disponibile cursuri private, inclusiv sesiuni în limba engleză, în Seul, pentru participanții cu vârsta de peste 10 ani. Pentru aproximativ 38 de dolari americani, cursanții pot găti recompense de casă pentru câinii lor și pot învăța cum să prepare ingrediente ușor digerabile.

Pentru cei interesați de coacere, One More Trip din Seul oferă cursuri de preparare a prăjiturilor pentru animale de companie pentru echivalentul a 30 de dolari americani. Animalele sunt binevenite să asiste la lecții, ceea ce sporește distracția.

Citește și: În națiunea cu cea mai scăzută rată a natalității cresc accelerat vânzările de cărucioare pentru câini / Unele companii au renunțat la modelele pentru copii

Urmărește mai jos producțiile video ale PetsCats.ro:

Sursa foto: Rebecca Nelson / ImageSource / Profimedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *