VIDEO: Melodia „Eating the Cats ft. Donald Trump (Debate Remix)” a devenit virală / Încasările, donate unei organizații care ajută animalele din Springfield, Ohio

melodia eating the cats a unui artist Sursa foto: captură din video (YouTube / The Kiffness)

Artistul The Kiffness, care lansează melodii bazate pe sunete scoase de animale, a creat o piesă după afirmațiile făcute de fostul președinte Donald Trump în dezbaterea la care a participat recent.

În cadrul evenimentului, candidatul republican a declarat că „ei mănâncă câinii, mănâncă pisicile, mănâncă animalele de companie ale oamenilor care trăiesc acolo”, făcând referire la un zvon fals legat de imigranții din Haiti care trăiesc în orașul Springfield din Ohio.

Piesa „Eating the Cats ft. Donald Trump (Debate Remix)” are peste 2,8 milioane de vizualizări pe YouTube. The Kiffness a declarat că toate încasările din streaming vor fi donate organizației Clark County SPCA din Springfield, Ohio.




„Îmi place asta. Îți mulțumim Kiffness pentru muzică și donația către Clark County SPCA. Trăiește mult și prosperă!”, a scris un utilizator de YouTube.

Artistul susține și concerte în întreaga lume. Pe 18 septembrie își va începe turneul European. Primul show, din München, este „sold out”.

Citește și Scandalul imigranților acuzați că mănâncă pisici și câini. Este readus în prim-plan cazul guvernatoarei republicane Kristi Noem, care a împușcat un câine, o capră și trei cai la ferma sa

Sursa foto: captură din video (YouTube / The Kiffness)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *