Gwen Stefani și Blake Shelton au adoptat un pisoi și i-au dat un nume potrivit pentru un „băiat de fermă” (VIDEO)

pisoi adoptat de o familie Sursa foto: captură din video (Instagram / gwenstefani)

Gwen Stefani a dezvăluit pe o rețea socială că ea și soțul ei, Blake Shelton, au adoptat un pisoi vagabond care s-a rătăcit pe proprietatea lor din Oklahoma și i-au dat un nume potrivit pentru un „băiat de fermă”, relatează NBC.

„Acesta este Corn Shelton”, a scris Stefani pe Instagram. „Corn” înseamnă „porumb” în engleză.

Ea a continuat: „În ziua în care a apărut la noi acasă, abia trăia + atât de bolnav, dar, cu multă dragoste + îngrijire, a devenit un pisoi sănătos. Suntem atât de recunoscători că face parte din familia noastră.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

În videoclip, Stefani poate fi văzută învelind cu grijă pisoiul bolnav într-o pătură, urmat de un clip în care Corn, fericit și sănătos, se descurcă „incredibil”.

În comentariile la videoclip, fanii au menționat „sistemul de distribuție a pisicilor”, o expresie care se referă la faptul că mulți oameni ajung să aibă pisici nu pentru că le adoptă, ci pentru că pisicile apar pur și simplu în viața lor. Când sistemul îți dă o pisică, o păstrezi.

Cei doi soți adoră viața la fermă. După ce Shelton a anunțat că se va retrage din show-ul „The Voice”, unde și-a cunoscut soția, Stefani a dezvăluit pentru Extra că această alegere s-a datorat parțial dragostei lui pentru proprietatea lor din Oklahoma: „Cred că a ajuns într-un punct în care își dorește timp la fermă, timp pentru a face celelalte lucruri pe care îi place să le facă.”

Și ei îi place acest stil de viață: „Nu m-am așteptat la nimic din toate astea cu Blake. Să pot evada în Oklahoma, un loc în care nu cred că aș fi mers vreodată, dar când l-am întâlnit pe Blake, atunci m-am simțit [acasă].”

Sursa foto: captură din video (Instagram / gwenstefani)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *