Jocul Fallout 76 va include animale de companie: „Oamenii cu pisici și câini se bucură!”

pisica in fallout Sursa foto: captură din video (X / Fallout)

Fanii Fallout 76 așteaptă cu nerăbdare lansarea unei noi actualizării, anunțate recent, care promite conținut nou interesant, inclusiv animale de companie, transmite Gaming Bible. Anunțul, făcut la Xbox Tokyo Game Show, a generat un entuziasm semnificativ în comunitatea jucătorilor.

În Fallout 76, jucătorii vor putea să adopte animale de companie, adăugând o notă mai personală și mai familiară mediului dezolant în care acționează. Deși anunțul oficial a prezentat doar o pisică, fanii speculează dacă vor fi introduse mai multe animale, cum ar fi câini sau chiar creaturi exotice sau mutante.

„Oamenii cu pisici și câini se bucură! Suntem încântați să vă spunem că animalele de companie vor ajunge în sfârșit în taberele din Fallout 76 la sfârșitul acestui an. Acești noi prieteni blănoși vor locui în taberele tale și poți interacționa cu ei în mai multe moduri”, a declarat directorul creativ Jon Rush.

Fallout 76 este un joc video online de tip multiplayer de supraviețuire și aventură, plasat într-o lume post-apocaliptică. Dezvoltat de Bethesda, jocul are loc în universul Fallout, iar jucătorii explorează Appalachia, o versiune devastată a Virginiei de Vest, după un război nuclear. Obiectivul este reconstruirea civilizației.

Deși nu există încă o dată oficială de lansare pentru actualizare, Bethesda a confirmat că aceasta va fi disponibilă mai târziu în acest an.

Jocul, lansat în 2028, este disponibil pentru platformele PlayStation 4, Windows și Xbox One.

Citește și: Stray și alte patru jocuri video excelente în care personajul principal este un animal de companie

Urmărește mai jos producțiile video ale PetsCats.ro:

Sursa foto: captură din video (X / Fallout)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *