Salvatorii au găsit un câine în vârstă legat de o masă de picnic, cu un bilet lăsat în apropiere: „Sunt un băiat cuminte” / Max, în vârstă de 17 ani, își caută o familie

caine-17 ani Sursa foto: Facebook / Cuse Pit Crew

Singur, legat de o masă de picnic în Syracuse, New York, un câine senior își odihnea capul pe pavaj, încercând să doarmă. Deși câinele nu și-a putut spune povestea, o foaie de hârtie legată cu bandă adezivă de un stâlp din apropiere a făcut lumină în legătură cu situația sa, transmite The Dodo.

„Sunt un băiat cuminte”, scria pe bilet. „Am în jur de 17 ani. Numele meu este Max. Stăpânii mei nu mai pot avea grijă de mine. Vă rog să mă ajutați!”

Când salvatorii de câini din zonă au auzit despre Max, s-au grăbit să îl ajute.

„Știm că acest lucru este greu de privit din punct de vedere emoțional”, a scris un grupdedicat pitbull-ilor, Cuse Pit Crew, într-o postare pe Facebook. „Max a fost lăsat legat de o bancă de picnic în Parcul Schiller din Syracuse împreună cu acest bilet”.

Potrivit postării, reprezentanții Cuse Pit Crew au ajuns în cele din urmă la fața locului împreună cu membri ai poliției din Syracuse și ai Dog Control. În curând, Max a fost în siguranță la un cabinet veterinar local de urgență. După aceea, Max a fost mutat la HumaneCNY pentru îngrijiri suplimentare și cazare.

Câinele slăbuț a mâncat cu recunoștință toate mesele sale. Pe măsură ce treceau zilele, animalul s-a întremat.

Voluntarii de salvare s-au bucurat să afle mai multe despre personalitatea lui Max.

„Îi place să alerge”, a scris îngrijitorul lui Max într-o postare pe Facebook. „Vederea și auzul lui nu sunt cele mai bune, dar nasul lui funcționează 110%… Poate mirosi mâncarea sau dulciurile de la un kilometru distanță. Îi place să se plimbe și să petreacă timp cu oamenii. Nu este un mare fan al mașinii, dar poate face drumuri scurte.”

Acum că este suficient de puternic, Max își caută o nouă familie.

„Max va avea nevoie de o casă cu cineva care înțelege câinii seniori cu vedere și auz limitate”, a declarat directorul executiv al HumaneCNY, Maureen Davison, pentru The Dodo.

Davison speră că acest senior nu va mai aștepta prea mult.

„Este cu adevărat un băiat neastâmpărat care are multă dragoste de oferit”, a spus ea.

Urmărește mai jos producțiile video ale PetsCats.ro:

Sursa foto: Facebook / Cuse Pit Crew

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *