O tânără a izbucnit în lacrimi când și-a revăzut pisica pierdută după 55 de zile / Animalul, lăsat accidental afară de un îngrijitor

Redacția 30 septembrie 0 comentarii 1290 vizualizări
arlo Sursa foto: TikTok / amytapia7 (colaj Pets&Cats)

O reîntâlnire emoționantă a avut loc în Nashville, Tennessee, când Amy Tapia și familia ei s-au reunit cu pisica lor pierdută, Arlo, la 55 de zile de la dispariția sa, transmite Miami Herald.

Arlo a dispărut pe 4 iulie, în timp ce familia era în vacanță în Florida. Animalul a fost lăsat în grija unui prieten, dar un vizitator neașteptat, sora prietenului, i-a permis lui Arlo să iasă din casă.

Imediat după ce a aflat de dispariția lui Arlo, fiica cea mare a lui Tapia a accesat pagina de Facebook a cartierului lor, iar pisica a început să fie văzută. Cu toate acestea, Arlo, cunoscut pentru faptul că este foarte sperios, a evitat toate încercările de capturare timp de mai multe săptămâni. Emoțiile familiei au fluctuat, cu momente de speranță după fiecare reperare, urmate de îngrijorare când treceau zile fără niciun semn de la pisică, mai ales că se temeau pentru siguranța sa în căldura verii și cu prădători precum coioții în apropiere.

@amytapia7 It has been 55 days since our pet sitter let our cat out while we were on vacation. After countless trap set ups, sightings, and losing hope, we got our boy this morning! #catsoftiktok #lostandfound #lostcat #finallyhome ♬ Coming Home – Diddy – Dirty Money

În ciuda provocărilor, familia Tapia a refuzat să renunțe, bazându-se pe sprijinul vecinilor.

Un vecin le-a pus la dispoziție o capcană și, după mai multe încercări, l-au găsit în cele din urmă pe Arlo lângă un canal de scurgere. Folosind ton ca momeală, Tapia l-a prins – slab, deshidratat, dar viu.

După săptămâni de îngrijire și recuperare, Arlo este acum sănătos și fericit, înapoi cu familia sa recunoscătoare. „Faptul că îl avem acasă ne-a dat tuturor un sentiment de împlinire”, a spus Tapia.

Citește și: O pisică de companie s-a pierdut în Yellowstone (SUA). A reușit să revină acasă după ce a rătăcit aproape 1.600 de kilometri

Urmărește mai jos producțiile video ale PetsCats.ro:

Sursa foto: TikTok / amytapia7 (colaj Pets&Cats)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *