Petgadget-ul zilei: Roam 350, prima lesă virtuală pentru câini din lume, a fost lansată

Roam 360, prima lesa virtuala pentru caini Sursa foto: Heel

Adio zilelor în care te împiedicai de lesa câinelui tău și trebuia să faci piruete stângace. Gata cu descâlcirea cățelușului tău grăsuț de la indicatoare și hidranți. Heel a lansat Roam 350, despre care susține că este prima lesă virtuală pentru câini din lume, relatează New Atlas.

Utilizând o tehnologie wireless proprietară denumită „Autoprox”, atât în zgarda câinelui, cât și într-o telecomandă, utilizatorii pot seta lungimea lesei virtuale Heel de la 3 m până la 229 m distanță. În cazul în care câinele depășește distanța setată, zgarda va emite un avertisment, anunțându-l că este puțin prea departe. Dacă animalul nu ține cont de acest avertisment, va fi efectuată o „corecție”.

În ceea ce privește tipurile de corecție, puteți alege între două opțiuni: o vibrație pentru a vă anunța cățelul că a trecut de capătul liniei sau un șoc static opțional.

Sursa foto: Heel

Piața țintă a Heel este reprezentată de proprietarii care doresc să facă drumeții, să campeze, să meargă cu bicicleta sau chiar să lucreze pe proprietatea lor cu cățeii, permițându-le în același timp prietenilor blănoși să exploreze în apropiere.

O singură telecomandă poate fi asociată cu trei câini, astfel încât nu este nevoie să transportați telecomenzi suplimentare. În plus, telecomanda în sine are feedback haptic și va alerta proprietarul dacă și când au fost date avertismente sau corecții câinelui.

Sistemul funcționează singur și nu are nevoie de semnal celular, Wi-Fi sau GPS, ceea ce îl face potrivit pentru drumeții sau camping. În ceea ce privește durata de viață a bateriei, Heel susține că, folosind lesa virtuală timp de patru ore pe zi, veți obține patru zile de utilizare în modul automat (Autoprox) și opt zile în modul manual.

Cel mai mic câine pe care cei de la Heel l-au văzut purtând zgarda Roam este un Rat Terrier în vârstă de șase luni.

Urmărește mai jos producțiile video ale PetsCats.ro:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *