Fiki, câinele erou din Galați! Cum i-a salvat viața stăpânului său în timpul inundațiilor catastrofale din județul Galați

caine Sursa foto: Facebook / Pro Lider Galați

Povestea lui Ionuț și a cățelului său, Fiki, a fost dezvăluită de cei de la PRO Lider FM. Ionuț locuiește în comuna Valea Mărului și, de 4 ani, îl are alături de el pe Fiki, un cățel pe care l-a crescut de mic. 

Tânărul are o deficiență de auz și ziua poartă un aparat auditiv pe care îl dă jos în fiecare noapte. În noaptea de 13 spre 14 septembrie, Ionuț a adormit imediat după miezul nopții, iar câteva ore mai târziu, cățelul a început să-l lingă pe cap și să-l lovească cu lăbuțele până când s-a trezit. Apa îi intrase în casă, având deja peste 1 metru. 

Acesta a reușit să se salveze din calea viiturii, a ieșit din locuință în ultimul moment, cu Fiki în brațe, și a reușit să găsească un loc unde să se adăpostească. La scurt timp, apele au lovit cu și mai multă furie.

„Acum, Ionuț trebuie să își repare casa, ca să poată merge mai departe. Are nevoie de multe, dar nu se plânge. Crede că Dumnezeu l-a ajutat deja, fiindcă i l-a dat pe Fiki să îi fie înger păzitor și să îi salveze viața”, scriu cei de la PRO Lider FM.

Sursa foto: Facebook / Pro Lider Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *