„Adoptă un cățel!” Sloganul ASPA a strălucit din nou pe fațada Palatului Parlamentului

caine, adoptie, aspa bucuresti, palatul parlamentului Sursa foto: Facebook.com / ASPA București

Cu ocazia celei de-a 9-a ediții a iMapp Bucharest, cel mai mare concurs internațional de video mapping 3D din lume, sloganul ASPA „Adoptă un cățel!” a fost proiectat într-un mod spectaculos pe fațada Palatului Parlamentului, relatează ASPA București.

Evenimentul, care a adunat mii de spectatori, a transformat Palatul Parlamentului într-un canvas vibrant, plin de culori și imagini sugestive, atrăgând atenția asupra importanței adopției responsabile. „Le mulțumim Primăriei Municipiului București și CREART pentru acest moment emoționant, care nu doar că încântă privitorii, dar și inspiră comunitatea să se implice în susținerea adopțiilor de animale”, a transmis ASPA.

În contextul acestei campanii, instituția reamintește tuturor iubitorilor de câini că adopția este o alegere nobilă, care poate transforma viețile atât ale animalelor, cât și ale oamenilor. Cei care doresc să ofere o nouă casă unui cățel pot accesa catalogul online al câinilor ASPA. Acolo, vor găsi peste 1.700 de blănoși care așteaptă cu nerăbdare să fie adoptați de familii responsabile și iubitoare.

caine, adoptie, aspa bucuresti, palatul parlamentului
Sursa foto: Facebook.com / ASPA București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *