Un pisoi a supraviețuit în mod miraculos după ce un șofer a circulat cu bună știință prin oraș cu el blocat în motor. Bărbatul a declarat că era „prea ocupat” pentru a salva felina

pisoi salvat din motorul unei masini noi Sursa foto: Instagram / bcwrkittens (colaj G4Food)

O pisicuță pe nume Ota a supraviețuit la limită după ce a fost prinsă în motorul unei mașini în Bradford, Anglia. Șoferul mașinii, în mod șocant, a recunoscut că era conștient de prezența pisoiului, dar a susținut că era „prea ocupat” pentru a-l salva, potrivit Bradford Cat Watch Rescue and Sanctuary. Ota a suferit fracturi de tibie la ambele picioare, dar a evitat în mod miraculos alte răni, transmite New York Post.

Incidentul a ieșit la iveală pe 18 septembrie, când un vecin a auzit mieunatul pisoiului venind de sub capota mașinii. Vecinul a contactat Bradford Cat Watch Rescue, care, împreună cu West Yorkshire Fire and Rescue Service, a lucrat timp de 45 de minute pentru a demonta elemente ale mașinii și a elibera pisoiul. Fotografiile salvării arată operațiunea delicată, cu salvatorii dezasamblând cu grijă piese din vehiculul nou-nouț.

În ciuda cruzimii acțiunilor șoferului, nu există informații clare cu privire la eventualele consecințe juridice. Ota rămâne la terapie intensivă, dar se așteaptă să se recupereze complet după ce va fi supusă unor radiografii suplimentare.

Bradford Cat Watch Rescue a împărtășit povestea lui Ota pe Instagram, informându-i pe urmăritori despre starea sa. Grupul i-a asigurat pe susținători că Ota este pe cale de vindecare.

Sursa foto: Instagram / bcwrkittens (colaj G4Food)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *