VIDEO: O pisicuță a fost salvată după ce a călătorit 25 de km în caroseria unui vehicul de… căutare și salvare.

pisicuta, salvare, video, vehicul, cautare si salvare Sursa foto: captură din video (YouTube / KOIN 6)

O pisicuță are acum o casă nouă la un adjunct de șerif din Oregon, după ce a călătorit 25 de km în caroseria unui vehicul al echipei de căutare și salvare, transmite agenția UPI.

Biroul șerifului din comitatul Multnomah a comunicat că un vehicul folosit de echipa sa de căutare și salvare a fost inspectat pentru o posibilă infestare cu rozătoare, după ce a atras atenția unui câine polițist în timpul unui exercițiu de antrenament. Însă, înainte ca inspecția să poată fi efectuată, vehiculul a fost chemat într-o misiune.

„Camionul a parcurs peste 16 km la viteze de autostradă și alți 8 km pe drumul sinuos până la locația apelului”, a transmis biroul șerifului pe rețelele sociale.

Postarea menționa că membrii echipei de căutare și salvare se pregăteau când au auzit „un mieunat mic” venind de sub mașina lor.

„În timp ce majoritatea voluntarilor au plecat pe teren, doi au rămas în urmă pentru a demonta o roată a vehiculului, cu scopul de a ajunge la spațiile mecanice interioare. Ce au găsit? O pisicuță neagră”, se arată în postare.

Pisicuța, pe care acum o cheamă Vista, a fost tratată pentru purici și răceală.




Sursa foto: captură din video (YouTube / KOIN 6)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *