Opt pisici adoptate în cinci ore la salonul felin Sofisticat de la Romexpo

pisici date spre adoptie la sofisticat Sursa foto: Pets&Cats

Opt pisici, majoritatea pui, au fost adoptate sâmbătă în primele cinci ore la salonul felin Sofisticat, organizat la Romexpo.

Dintre pisici, șapte au fost date spre adopție de One Rescue. „Sunt preferați în special puii”, a declarat, pentru Pets&Cats, o reprezentantă a organizației.

Asociația TNR a mers la eveniment cu 12 feline, iar una a fost dată spre adopție. Cei de la Nobody Dog Rescue nu reușiseră să dea spre adopție, la ora 15:00, niciun animal.

La salon a participat și Mihai, un bărbat care încerca să ofere spre adopție doi pisoi tuxedo simpatici. Potrivit lui, cei doi frați sunt obișnuiți cu litiera și sunt „cuminți”.

Salonul Sofisticat se desfășoară în perioada 28 – 29 septembrie, în intervalul 10:00 – 17:00. La eveniment participă mii de oameni, care pot admira pisici dintr-o multitudine de rase, inclusiv Abisiniană, Maine Coon sau Sphynx.

Sunt prezenți, de asemenea, producători și distribuitori de hrană pentru animale de companie, furnizori de mobilier și accesorii pentru pisici sau de gadgeturi pentru feline, precum litiere automate sau fântâni de apă.

Sursa foto: Pets&Cats

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *