„Tocăniţă pentru toţi Bobiţă”: Marius Manole gătește pentru câinii de la Adăpostul Speranța în weekend / Actorul a adoptat mai multe animale

manole Sursa foto: Facebook / Marius Manole

Actorul Marius Manole a anunțat, pe Facebook, că se alătură sâmbătă, 5 octombrie, celor de la Adăpostul Speranța în campania „Tocăniță pentru toți Bobiță”. Nu este primul actor care merge la Adăpostul Speranța, unde sunt peste 550 de câini cazați, pentru a găti pentru ei. Și actrița Carmen Tănase a fost invitată să taie morcovi, dovlecei, țelină și păstârnac alături de alți voluntari și angajați și să gătească hrană pentru cățeii din adăpost. Pe lângă artiști, și sportivii au făcut parte din campanie. Ana Maria Brânză, Helmuth Duckadam sau Marian Drăgulescu au gătit pentru căței.

„Invitat special la cea de-a 16-a ediţie «Tocăniţă pentru toţi Bobiţă», actorul susţine adopţiile responsabile şi nevoia unei societăţi mai prietenoase cu animalele de companie”, scriu cei de la Adăpostul Speranța.

„Apropierea de aceste fiinţe nevinovate îmi aduce o mare bucurie, am adoptat la rândul meu câini şi pisici şi ştiu cât de mult bine ne pot face. Odată ce intră în vieţile noastre, ne aduc împlinire şi ne fac să descoperim noi resurse de energie, pe care nu bănuiam că le avem. La prietenii de la Speranţa, revin cu inima deschisă, pentru că aici câinii au parte de îngrijire, de multă empatie, de o casă temporară. Dar în acelaşi timp ei au nevoie de sprijinul vostru, de cei de acasă, care le puteţi fi alături. Numai voi le puteţi oferi o familie câinilor de aici, iar îndemnul meu este să adoptaţi, să donaţi, să veniţi să-i cunoaşteţi pe cei de la Speranţa, pentru că povestea asta are nevoie de voi”, a declarat actorul Marius Manole.

Marius Manole este un mare iubitor de animale și a adoptat în 2013 un cățel de pe stradă, iar în 2021 o cățelușă de la Adăpostul Buftea. Actorul e născut chiar de Ziua Mondială a Animalelor, 4 octombrie.

„Marius Manole are multe calităţi, iar noi am descoperit iubirea lui autentică pentru animale. La fel ca pe scenă, este o persoană care pune mult suflet atunci când se implică într-o cauză şi ne bucurăm să-l avem alături de noi. La Tocăniţă, gătim pentru câini, dar în acelaşi timp aducem oamenii mai aproape de cei care le pot deveni prieteni pe viaţă. Le transmitem tuturor să vină la noi, să ne cunoască, să ne susţină şi să afle mai multe despre ce înseamnă o adopţie responsabilă şi cum îşi pot face lor un bine”, a declarat Anca Tomescu, reprezentant Adăpostul Speranţa.

Recent, cei de la Adăpostul Speranța au luat șase câini bătrâni de la Adăpostul Public Târgu Jiu, unde pe 12 august au fost eutanasiați 60 de căței.

„Toţi cei care vor să adopte un câine sau pur şi simplu să-şi dedice câteva ore pentru câinii din adăpost sunt aşteptaţi să se alăture cunoscutului actor de teatru şi film la evenimentul organizat de Adăpostul Speranţa, de lângă Bucureşti (Popeşti-Leordeni). Sâmbătă, între orele 09:30-13:00, vizitatorii vor putea găti, socializa şi interacţiona cu câinii din adăpost”, precizează cei de la Adăpostul Speranța într-un comunicat.

Evenimentul este deschis publicului larg.

Urmărește mai jos producțiile video ale PetsCats.ro:

Sursa foto: Facebook / Marius Manole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *