O femeie din SUA îi ajută pe proprietarii de animale de companie aflați în dificultate să își păstreze prietenii cu blană

mandyl Sursa foto: Mandy Lewis

Mandy Lewis, o mamă din Wisconsin, a fondat Albert’s Dog Lounge în 2018 pentru a oferi gazde temporare și, în cele din urmă, familii permanente pentru câinii în vârstă. Inspirată de răposatul ei câine, Albert, ea a simțit o legătură profundă cu câinii aflați în nevoie, relatează Woman’s World.

Cel mai recent membru adăugat echipei sale de salvare a fost Clyde, un bully american grav neglijat. În ciuda problemelor sale medicale și a dificultăților cu care se confrunta familia sa anterioară, Mandy a fost hotărâtă să îl ia în plasament și, în cele din urmă, să îl adopte. Cu dragoste, îngrijire și atenție medicală, Clyde și-a revenit remarcabil.

Înduioșată de povestea lui Clyde, Mandy a înființat Clyde’s Closet, o cămară cu provizii pentru animale, cu provizii esențiale pentru animalele aflate în nevoie. Donațiile din partea comunității i-au permis să ajute nenumărați proprietari de animale, oferindu-le hrană, așternut igienic, medicamente și multe altele.

„Visul meu este ca într-o zi să nu mai existe animale de companie care să aibă nevoie de un nou cămin”, spune Mandy. „Până în acea zi, voi continua să fac tot ce pot pentru a ajuta.”

Pe măsură ce eforturile ei au crescut, visul lui Mandy a devenit clar: o lume în care niciun animal de companie nu trebuie să își găsească o casă nouă. Prin Albert’s Dog Lounge și Clyde’s Closet, Mandy face o diferență tangibilă în viața animalelor și a stăpânilor lor.

Urmărește mai jos producțiile video ale PetsCats.ro:

Sursa foto: Mandy Lewis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *