Startup-ul polonez Petsy primește 1,1 milioane euro investiție pentru a transforma îngrijirea animalelor de companie

pet sitting, animale de companie, start-up polonia Sursa foto: petsy.pl

Startup-ul polonez Petsy obține finanțare de peste 1 milion de euro și se extinde pe piața internațională.

Petsy, specializat în îngrijirea animalelor de companie și activ de peste doi ani, a obținut recent o finanțare de peste 1 milion de euro din partea așa numiților business angels, conform informațiilor transmise de compania AIN. Aceasta este prima rundă de finanțare a Petsy, iar fondurile obținute au permis extinderea operațiunilor în Polonia, consolidarea platformei și intrarea pe piața din Republica Cehă, relatează AIN.

Misiunea Petsy

Fondată în 2020, Petsy oferă un serviciu inovator care conectează proprietarii de animale de companie cu îngrijitori profesioniști și verificați, asigurând o modalitate sigură și de încredere pentru îngrijirea animalelor. Serviciul contribuie la reducerea stresului atât pentru animale, cât și pentru proprietarii acestora.

În Polonia, aproximativ opt milioane de câini și șapte milioane de pisici trăiesc în gospodării, animalele de companie fiind considerate membri ai familiei. Petsy s-a impus rapid ca lider pe piața serviciilor de îngrijire a animalelor din Polonia. În prezent, platforma numără peste 90.000 de utilizatori înregistrați și a fost utilizată de peste 2.000 de ori doar în luna iulie. Petsy operează în 40 de orașe din Polonia și în patru orașe din Cehia.

„Ne asigurăm că oferim cel mai înalt nivel de servicii și siguranță. Fiecare pet sitter de pe platformă, acum în număr de peste 3.000, trece printr-un proces riguros de verificare în trei etape, inclusiv un interviu cu behavioristul nostru pentru animale. Astfel, clienții noștri pot avea încredere că animalele lor sunt în mâini bune”, a declarat Bartek Sobota, cofondator al Petsy.

Fiecare serviciu de pet sitting rezervat prin platformă include pachetul gratuit Petsy Care, care oferă asigurare de răspundere civilă, asistență veterinară și consultanță din partea unui behaviorist.

Detalii privind investiția

Prima rundă de finanțare, în valoare de 1,1 milioane de euro, a atras peste 30 de business angels, printre care Piotr Wawrysiuk, fondatorul PsiBufet, și un grup de investitori afiliați Cobin Angels.

Noile fonduri vor susține extinderea poziției Petsy pe piața din Polonia, îmbunătățirea platformei și pregătirea pentru lansarea globală.

Fondatorii Petsy, Michał Wojewoda și Bartek Sobota, au declarat că startup-ul nu are de gând să încetinească și lucrează deja la următoarea rundă de finanțare. Aceasta le va permite să își extindă departamentul de știința datelor și să pătrundă pe piețele din regiunea DACH (Germania, Austria, Elveția).

Sursa foto: petsy.pl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *